Maailman suurin Marttailta

Aika: 31.1.2019 klo 18:30
Paikka: Stämbacken Pohja

Fiskarin Martat ja Pojo Svenska Marthaförening kutsuvat Sinut Maailman suurimpaan Marttailtaan torstaina 31.1. klo 18.30 Stämbackeniin Pohjassa

Marttaliitto kutsui yhdessä Marthaförbundetin kanssa marttayhdistykset järjestämään Maailman suurinta Marttailtaa, joka käynnistää Marttojen 120- vuotisjuhlavuoden.

Martat kokoontuvat samaan aikaan torstaina 31.1.2019 eri puolilla Suomea juhlimaan. Maailman suurimmassa Marttaillassa teemme historiaa, joten pukeudumme juhlavasti Martta-tunnuksia unohtamatta ja tarjoilukin on tietysti pikkuisen fiinimpää: pientä suolaista ja syntymäpäiväkakkua kahvin ja teen kanssa.

Juhlan aluksi nostamme Martta-maljan ja onnittelemme 120-vuotiasta Marttaliittoa, Marthaförbundetia ja tietysti kaikkia meitä marttoja.

Marttaliiton ja Marthaförbundetin tervehdykset

Vapaata seurustelua

Olet sydämellisesti tervetullut juhlimaan kanssamme!